Over ons

WeQuit

Het team

Wij werken met een team goed opgeleide en ervaren behandelaars om jou de beste ondersteuning te geven in deze nieuwe stap in je leven.

Joris

Psycholoog bij WeQuit en Jellinek

“Gedrag en gedragsverandering vind ik razend interessant. Het leuke hieraan vind  ik dat je veel van jezelf kan leren. Als ex-roker (maar ook als liefhebber van koekjes, sporter en uitslaper) heb ik dan ook veel kennis en kunde opgedaan van manieren waarop je gedrag op een prettige en duurzame manier kunt veranderen.  Deze kennis breng ik graag over op de deelnemers van WeQuit.”

Lillian

Trainer en supervisor bij WeQuit

“Met mijn 12.5 jaar ervaring als verslavingsbehandelaar bij Jellinek draag ik bij aan het hoog houden van de kwaliteit van de behandelingen die wij geven bij WeQuit. Met veel plezier breng ik mijn kennis en kunde over aan onze behandelaren. Dit a.d.h.v. het geven van supervisie en CGT stoppen-met-roken trainingen. Mijn doel is dat de behandelaren de behandelingen uitvoeren zoals deze wetenschappelijk is onderzocht en waarvan we weten dat de kans van slagen het aller grootst is. Daarnaast is mijn doel vooral ook dat onze behandelaren met dezelfde passie en het plezier deelnemers begeleiden bij het stoppen met roken én het vasthouden hiervan.”

Noor

Psycholoog bij WeQuit

“Het brein heeft mij altijd al gefascineerd. Omdat een verslaving een enorme impact kan hebben op iemands leven, zie ik het als neuropsycholoog dan ook als een uitdaging om verslavingsgedrag te doorbreken en een verandering in gedrag teweeg te brengen.”

Maraise

GGZ Agoog bij WeQuit, Lievegoed en Mental Heroes

“Het voelt als een dankbare taak om middels de methode van WeQuit mensen te helpen bij het stoppen met roken, omdat ik zie dat het werkt. Als ex-roker weet ik als geen ander dat gestopt blijven de uitdaging is. Door inzicht te geven in rookgedrag, aandacht te hebben voor lastige gedachtes en alternatieven aan te bieden ondersteun ik mensen om succes te behalen.”

Amy

Psycholoog bij WeQuit en NPI

Gedrag en gedragsverandering is waar ik mij in mijn werk graag mee bezighoudt. Aan de ene kant het nieuwsgierig zijn en onderzoeken van patronen, om zo eerst wat meer grip te krijgen over het gedrag. En aan de andere kant het aanreiken van alternatieven en het oefenen met nieuw gedrag. Als coach moedig ik je aan tijdens dit leerproces, vieren we de successen en kijken we samen naar de moeilijke momenten om daarvan te leren.¨

 

Dennis

Behandelaar bij WeQuit

Dromen, durven en doen wat je het liefste wilt. Het is niet voor iedereen even makkelijk om dat voor elkaar te krijgen. Ik vind het leuk en enorm dankbaar om andere mensen een stapje verder te helpen in een gedragsverandering voor vandaag, morgen en voor de rest van hun leven. Mensen helpen om te doen wat ze echt graag willen.¨

 

Nadja

Psycholoog bij WeQuit en Yes We Can Clinics

“Ik ben psycholoog geworden om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zelf ben ik enkele jaren gestopt met roken en ik gun anderen ook deze opluchting en wil mijn positieve ervaring hierin doorgeven!”

Boris

Psycholoog bij WeQuit

Iedereen heeft af en toe baat bij hulp. Ik vind het mooi daar een rol in te kunnen vervullen!”

Sabine

Psycholoog bij WeQuit

“Hoe onze hersenen gedrag inslijten en hoe wij als mensen gewoontes creëren vind ik razend interessant. Nóg interessanter vind ik het om mensen te helpen ongewenste gewoontes om te zetten in gewoontes waar men trots op is en die op korte én lange termijn goed voelen. Ik vind het daarom heel mooi om mensen te mogen helpen stoppen met roken bij WeQuit”

 

Loyce

Psycholoog bij WeQuit 

“Het werken als behandelaar bij WeQuit geeft mij veel voldoening. Een rookverslaving is hardnekkig en ik zie het als een uitdaging mensen te ondersteunen bij het veranderen van hun gewoontes en denkpatronen. Dat doe ik met veel humor, door aandacht te hebben voor ieders verhaal en inzichten en alternatieven te bieden.

Nick

GZ Psycholoog en behandelaar bij WeQuit

Ik heb ervaring in het behandelen van allerhande verslavingsproblematiek, waaronder stoppen met roken, zowel individueel als in groepsverband. Deze behandelingen zijn op basis van cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering, waar ik uitgebreid in getraind ben. Daarnaast heb ik zelf training gegeven aan werknemers in de zorg over het behandelen van mensen met verslavingsproblematiek.
Naast verslavingsproblematiek heb ik veel ervaring in het behandelen van psychotische stoornissen, trauma gerelateerde stoornissen en forensische problematiek.

Robin

Psycholoog bij WeQuit

Het is fijn om bij een laagdrempelige, moderne organisatie als WeQuit te werken aan het hardnekkige probleem van rookverslaving. Als psycholoog en als ex-roker weet ik hoe lastig die gedragsverandering en het vol houden daarvan kan zijn. Het geeft dan ook voldoening om met veel verschillende mensen in contact te komen en daar successen mee te behalen

Harriet

Behandelaar bij WeQuit 

“Mijn naam is Harriët en ik werk sinds oktober 2021 ook voor Wequit, naast het werken als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartspraktijken. Beide functies bestaat uit kortdurende begeleiding en ondersteuning, met soms veel impact. Dat maakt dat ik veel plezier heb in mijn werk. Ik probeer altijd de eeuwige balans te vinden met het nooit saaie gezinsleven en verder hoop ik altijd nog een beetje tijd over te houden om met vrienden samen te zijn. Iets waar ik veel energie uit haal.”

 

Patricia

Behandelaar bij WeQuit 

“Als behandelaar bij WeQuit begeleid ik clienten graag bij deze stap naar een gezondere leefstijl.”

Lill

Psycholoog bij WeQuit en psychiatrie Charité Benjamin Franklin in opleiding tot psychotherapeut.

“Op mijn werk bij Jellinek heb ik veel kunnen leren over hoe we verslaving het best behandelen. Ik vind het mooi dat ik naast mijn werk in de psychiatrie nog steeds de kans heb bij WeQuit om mensen van hun verslaving af te helpen.”

Bouchra

Psycholoog bij WeQuit 

“Bouchra is een ervaren psycholoog. Als coach kan ze jou motiveren, ondersteunen en begeleiden met waardevolle tips en adviezen op weg naar jouw einddoel: rookvrij door het leven! De coaching is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie en motiverende gespreksvoering. Tijdens de coaching wordt er onder andere aandacht besteed aan de redenen om te stoppen, belemmerde gedachten en alternatief gedrag. Stoppen met roken is moeilijk genoeg, een coach kan je daar een handje bij helpen. Zij helpt je graag in je proces naar een gezondere leefstijl!”

”Today is your opportunity to build the tomorrow you want”

Laura

Behandelaar bij WeQuit

Ik vind het een dankbare taak om mensen te ondersteunen in hun weg naar een rookvrij leven. Naast mijn werk bij de Jellinek vind ik het een uitdaging om me specifiek te richten op het stoppen met roken.

Sjarifa

Front Desk Manager WeQuit

“Ik ben Sjarifa en ik ben werkzaam bij We Quit als Front Desk Manager.
Ik ben altijd vrolijk en behulpzaam en dat komt goed van pas om dagelijks cliënten te helpen die willen stoppen met roken! Ik ben het eerste aanspreekpunt voor alle deelnemers, dus wie weet spreek ik je snel! “

Chantal

Operationeel manager 

“Bereikbaarheid en flexibiliteit van zorg zijn twee dingen die ik super interessant vind. Ik vind het dan ook heel tof dat ik daar bij WeQuit mee aan de slag kan. Onze fantastische behandelaren helpen je te stoppen met roken en ik zet me in om het hele proces daaromheen zo soepel en helder mogelijk te laten verlopen. Met als missie dat iedereen die wil stoppen met roken toegang heeft tot de tools om hierin te slagen!”

 

Coos

GZ psycholoog, Operationeel directeur en medeoprichter WeQuit.

Ik zie het als een uitdagende taak om expertise, community en technologie dagelijks met elkaar te laten dansen. En dan te bedenken dat WeQuit al vele levens heeft verlengd en nog gaat verlengen!

 

Norbert

Commercieel directeur WeQuit

“Met WeQuit een positieve bijdrage leveren aan een gezondere samenleving is voor mij de belangrijkste reden om alle mogelijkheden te benutten om zoveel mogelijk mensen te bereiken en bekend te maken met de effectieve methode van WeQuit. “

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.