Over ons

WeQuit

Het team

Wij werken met een team goed opgeleide en ervaren behandelaars om jou de beste ondersteuning te geven in deze nieuwe stap in je leven.

Joris

Psycholoog bij WeQuit en Jellinek

“Gedrag en gedragsverandering vind ik razend interessant. Het leuke hieraan vind  ik dat je veel van jezelf kan leren. Als ex-roker (maar ook als liefhebber van koekjes, sporter en uitslaper) heb ik dan ook veel kennis en kunde opgedaan van manieren waarop je gedrag op een prettige en duurzame manier kunt veranderen.  Deze kennis breng ik graag over op de deelnemers van WeQuit.”

Lillian

Cognitief gedragstherapeutisch werker bij WeQuit en Jellinek

Josefien

Psycholoog bij WeQuit en Cohen psychologen

Rosalie

Psycholoog bij WeQuit en Jellinek

“Wat ik ontzettend mooi en bijzonder vind aan het werken bij WeQuit is dat ik deel uit mag maken van een veranderproces dat verder gaat dan alleen het stoppen met roken. Stoppen is één ding, gestopt blijven is waar het een uitdaging wordt. Mijn doel is dat mijn deelnemers aan het eind van het traject alle kennis en vertrouwen hebben dat het ze gaat lukken.”

Tessa

Psycholoog bij WeQuit en praktijkondersteuner

Eline

Psycholoog bij WeQuit, Trubendorffer en Inforsa.

Nadja

Psycholoog bij WeQuit en Yes We Can Clinics

“Ik ben psycholoog geworden om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zelf ben ik enkele jaren gestopt met roken en ik gun anderen ook deze opluchting en wil mijn positieve ervaring hierin doorgeven!”

Max

Psycholoog bij WeQuit en Jellinek

“Ik vind het leuk om mensen op een laagdrempelige manier te helpen bij het stoppen met roken. Momenteel zijn mensen, die willen stoppen met roken, vooral op zichzelf aangewezen. Bij WeQuit kan ik het verschil maken en rokers de ondersteuning geven die ze nodig hebben om wel tot een succes te komen. “

Sabine

Psycholoog bij WeQuit

“Hoe onze hersenen gedrag inslijten en hoe wij als mensen (ongewenste) gewoontes creëren vind ik razend interessant. Maar nog interessanter vind ik het om die kennis te gebruiken om deze ongewenste gewoontes om te zetten in gewenste gewoontes die op korte én lange termijn goed voelen. Ik vind het dan ook heel mooi om mensen te mogen helpen stoppen met roken bij WeQuit”

Dennis

Psycholoog bij WeQuit

“Nu we steeds meer te weten komen over sigaretten en de gevolgen van het roken, vind ik het belangrijk dat mensen met een rookverslaving goed geholpen worden. Ik wil mij daarom graag inzetten om mensen hierbij te helpen!”

Boris

Psycholoog bij WeQuit

Iedereen heeft af en toe baat bij hulp. Ik vind het mooi daar een rol in te kunnen vervullen!”

Maraise

GGZ Agoog bij WeQuit, Lievegoed en Mental Heroes

“Het voelt als een dankbare taak om middels de methode van WeQuit mensen te helpen bij het stoppen met roken, omdat ik zie dat het werkt. Als ex-roker weet ik als geen ander dat gestopt blijven de uitdaging is. Door inzicht te geven in rookgedrag, aandacht te hebben voor lastige gedachtes en alternatieven aan te bieden ondersteun ik mensen om succes te behalen.”

Jill

Psycholoog bij WeQuit

“Het mooie van dit werk vind ik mensen meer inzicht te geven in hun rookgedrag en handvatten aan te reiken waarmee het SMR makkelijker vol te houden is. Het vervolgens ervaren van iemands trots over de eigen vorderingen is precies waar ik het voor doe.”

Tessa

Psycholoog bij WeQuit

“Als psycholoog en als ex-roker weet ik dat iedereen zijn eigen proces heeft bij het stoppen met roken. Ik lever graag op positieve wijze een bijdrage aan dat proces en denk met je mee over wat jou helpt om succesvol te stoppen.”

Noor

Psycholoog bij WeQuit

“Het brein heeft mij altijd al gefascineerd. Omdat een verslaving een enorme impact kan hebben op iemands leven, zie ik het als neuropsycholoog dan ook als een uitdaging om verslavingsgedrag te doorbreken en een verandering in gedrag teweeg te brengen.”

Amy

Psycholoog bij WeQuit en NPI

Roland

Cognitief gedragstherapeutisch werker bij WeQuit en het Amsterdam UMC.

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.