Bedrijven

Steeds meer bedrijven worden rookvrij

Wilt u als werkgever het stoppen met roken onder de aandacht brengen bij uw medewerkers? Wilt u ondersteuning bieden bij het stoppen met roken? Dat kan makkelijk via WeQuit.
Een rookvrij bedrijf betekent namelijk niet alleen vitale medewerkers, ook ontstaat meer rust op de werkvloer, storen niet-rokende medewerkers zich niet meer aan rokers, wordt minder (onnodig) gepauzeerd en daalt het verzuim.

Stoppen-met-rokenbegeleiding

WeQuit ondersteunt bedrijven met het stoppen-met-rokenprogramma via videobellen. We kunnen uw medewerkers bij elkaar in een groep plaatsen, of individuele ondersteuning bieden. Op deze manier behandelen we effectief al uw werknemers. Indien gewenst kunnen ook familieleden of andere mensen uit de omgeving van rokers meedoen aan de behandeling. Bekend is namelijk dat hiermee het succespercentage om blijvend te stoppen met roken aanzienlijk verbetert.

Bedrijfstraining

Binnen het bedrijf biedt WeQuit een training op maat, waarin we uitleggen hoe uw werknemers effectief blijvend kunnen stoppen. Dit doen we op uw locatie, of online via een webinar. Dit doen we tegen een aantrekkelijk tarief, afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en de locatie. De kosten van een online webinar zijn € 500,- ex btw en een training op locatie kost € 1.500,- ex btw. Heeft u andere wensen? Neemt contact met ons op en we maken een voorstel op maat. 

Communicatie voor werknemers

WeQuit ondersteunt u voor en na de training kosteloos met een eigen webpagina op onze site en pdf's/foldermateriaal over het stoppen met roken programma binnen uw bedrijf. Het aanbieden van ons programma kost u dus nauwelijks tijd en moeite.

Kosteloze behandeling

Deelname aan het programma is kosteloos voor de deelnemers, aangezien alle zorgverzekeraars de behandeling van WeQuit, één keer per kalenderjaar, volledig vergoeden. 
WeQuit logo
Wilt u meer weten of meteen een op maat gemaakte webinar plannen?

Zet de eerste stap naar een rookvrij bedrijf

Wil je jouw werknemers ook helpen bij het stoppen met roken? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
WeQuit Logo
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!