100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

Afbouwen of cold turkey stoppen?

Afbouwen of cold turkey stoppen?
Cold turkey stoppen met roken
Veelgestelde vraag onder onze deelnemers is: "Hoe stop ik het beste met roken of vapen?" Terwijl sommigen het roken proberen af te bouwen, wijst ervaring uit dat cold turkey stoppen met roken én vapen de meest effectieve strategie is voor een gezonder leven zonder rook.
Roken of vapen afbouwen
De vraag rijst: abrupt stoppen of geleidelijk minderen? Hier zijn vijf redenen waarom afbouwen niet aan te raden is:


Of je nu 5 of 20 sigaretten of vape-sessies per dag hebt, de verslaving blijft. Wil je echt vrij zijn van deze afhankelijkheid? Kies dan voor de cold turkey methode. Dit betekent in één keer stoppen met roken en vapen, een uitdaging die met de juiste ondersteuning haalbaar is.
Ondersteuning bij het stoppen
Stoppen met roken of vapen is een uitdaging, maar met onze methode en de steun van ervaren behandelaars en je groep, vergroot je je kans op succes aanzienlijk. Beloon jezelf voor elke stap vooruit in dit proces. Klaar om de stap te zetten? Meld je nu aan en begin aan je reis naar een rook- en vapevrij leven.

Door te kiezen voor cold turkey stoppen, omarm je een leven waarin je volledige controle terugneemt. Het is tijd om afscheid te nemen van je rook- en vapegewoontes en te genieten van de voordelen van een gezonder, rookvrij bestaan.
Terug naar het overzicht
Deel dit artikel
Ook blijvend stoppen met roken?
Meld je gratis aan!
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!