Voor een operatie
stoppen met roken

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct
Voor de operatie stoppen zorgt voor:
Een kleiner risico op complicaties tijdens de operatie Een lagere kans op infecties
Een sneller herstel na de operatie
Een kleiner risico op trombose, hartinfarct of beroerte
Een veel hogere kans gestopt te blijven na de operatie
Stoppen met roken voor een operatie
Onze gespecialiseerde behandelaren helpen jou te stoppen met roken, ruim voor je operatie! Door het stoppen met roken, verdwijnen de risico’s op complicaties door tabak. Je gezondheid verbetert en zult je fitter voelen. Je gaat gezonder de operatie in en de kans op succes is groter. Tevens is de kans erg groot dat je na de operatie gemakkelijker gestopt blijft.

Risico’s
Rokers lopen bij een operatie een grotere kans op complicaties tijdens of na de behandeling. Om de kans hierop zo klein mogelijk te maken, is het van groot belang dat je minimaal 6 weken van tevoren stopt met roken. Je zult merken dat ná de operatie de trek in een sigaret beduidend afgenomen is, je smaak herstelt en de drang om te roken is verminderd.

Kosteloze behandeling
In 6 sessies -1 keer per week- word je geholpen bij het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd vergoed door zorgverzekeraars. Ook nicotine vervangende middelen worden vergoed én je eigen risico wordt niet aangesproken.

Meedoen?
Wil je meedoen met het programma? Schrijf je dan in via je het formulier hieronder en je wordt teruggebeld om een datum in te plannen. 
WeQuit logo
Heb je andere vragen over het programma? Neem dan contact op met WeQuit

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!