100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

Stoptober, dé maand om te stoppen

Stoptober, dé maand om te stoppen
Stoptober, dé maand om te stoppen
Stoptober, dé maand om te stoppen

Ook dit jaar gaat Stoptober van start, 1 oktober gaan mensen de uitdaging aan om 30 dagen niet te roken. Hét moment van het jaar om te stoppen met roken. Samen met nog tienduizenden andere Nederlanders kan jij de uitdaging aangaan om nu écht te stoppen met roken.

WeQuit helpt je hier graag bij. Tijdens deze maand hebben we extra groepen en behandelaars beschikbaar om iedereen te kunnen helpen die wil stoppen met roken. Zo kun je zo snel mogelijk aan de slag. Doe jij ook mee?

Stoppen blijft altijd een uitdaging, maar door het samen te doen krijg je een groepsgevoel dat je dit samen aankan. Je stopt niet alleen samen met de groep van je stoptraject maar ook met duizenden andere Nederlanders, samen gaan jullie deze uitdaging aan.

Ongeveer 20-25% van alle Nederlanders ouder dan 18 jaar rookt, dat zijn ongeveer 3 miljoen mensen. Veel van deze rokers zouden graag willen stoppen maar weten niet hoe ze dit moeten aanpakken of waar ze moeten beginnen. Toch doen elk jaar ongeveer 1 miljoen mensen een poging om te stoppen met roken. Helaas slaagt daarvan nog geen 10% zonder hulp.

Je kan de slaagkans van je stoppoging aanzienlijk vergroten door de meest effectieve combinatie: nicotinevervangende middelen en professionele begeleiding. Omdat deze combinatie wetenschappelijk bewezen is om te helpen vergoeden zorgverzekeraars het gehele traject van WeQuit plus de medicatie of nicotinevervangende middelen.

Is het nog geen 1 oktober maar heb je wel al besloten om te gaan stoppen? Dan heb je nog even de tijd om je hiervoor goed voor te bereiden. Zo kan je de avond voordat je gaat stoppen alle sigaretten weggooien en de aanstekers uit het zicht leggen. Hierdoor kom je minder in de verleiding om een sigaret te pakken.

Ontvang nu je gratis E-book vol met Stoppen-Met-Roken tips!

Ontdek de sleutel tot succesvol stoppen met roken met ons gratis e-book van WeQuit. Versterk je kennis en vergroot je kans op een rookvrij leven. Bijna 20% van de volwassenen rookt en meer dan 80% daarvan wilt stoppen en worstel ermee; je bent dus niet alleen. Dit e-book biedt je de inzichten en tips die je nodig hebt om de uitdaging aan te gaan.
Wat niemand weet over roken
7 dingen die jij nog niet wist over roken. Kom alles te weten over 's werelds meest geaccepteerde verslaving.
Gratis E-book
Terug naar het overzicht
Deel dit artikel
Ook blijvend stoppen met roken?
Meld je gratis aan!
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!