Point-O  

Wordt rookvrij!

WeQuit helpt je

om te stoppen met roken!

In samenwerking met WeQuit ondersteunt Point-O clienten bij stoppen met roken.

Wist je dat een rookvrij leven je kans met 25% verhoogt om ook andere verslavingen succesvol aan te pakken? Stoppen met roken draagt dus bij aan een solide herstel. 

Waarom WeQuit?

De methode van WeQuit is geaccrediteerd door Kabiz (het kwaliteitsregister Stoppen met Roken) en wordt daarom vergoed door de zorgverzekering. Door gebruik te maken van de begeleiding van WeQuit is de kans om blijvend te stoppen zelfs 10x zo groot als wanneer je dit op eigen kracht probeert te doen. 

Kosteloze behandeling

In 6 sessies  -1 keer per week- word je geholpen bij het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd vergoed door zorgverzekeraars.

Mocht je zorgverzekeraar het niet (geheel) vergoeden, als je bijvoorbeeld al in hetzelfde jaar een stoppoging hebt gedeclareerd bij je zorgverzekeraar, dan informeren we je voor aanvang het programma. Je kunt er dan altijd voor kiezen om het traject zelf te voldoen, of om af te zien van deelname. Na de 6 bijeenkomsten is er nog 2 maanden de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend bij onze online open groepen aan te sluiten om aanvullende steun te krijgen. Deze zijn er één keer per week.

Een kort filmpje om een beeld te krijgen hoe het stoppen met roken bij WeQuit in zijn werking gaat:

 

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden om te stoppen en wil je meedoen met het programma? Schrijf je dan in via het formulier hieronder. Je krijgt binnen een werkdag een telefoontje van een van onze collega’s die je gegevens noteert. Je wordt ingepland en er wordt een persoonlijk stopplan gemaakt. Ook ontvangen deelnemers een werkboek. 

Heb je vragen over het programma ? Neem dan contact op met WeQuit door te mailen naar info@wequit.nl of bel met 085 1124367.

Heb je andere vragen over deelname? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Point-O.

 

 

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Als je wil meedoen, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je eerste sessie in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.