Hoogesteger

Supplier of Freshness

Wordt rookvrij!

helpt je om te stoppen met roken!

In samenwerking met WeQuit ondersteunt Hoogesteger collega’s bij stoppen met roken.

Een rookvrij bedrijf betekent namelijk niet alleen vitale medewerkers maar ook meer rust op de werkvloer.

Kosteloze behandeling

In 6 sessies  -1 keer per week- word je geholpen bij het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd vergoed door zorgverzekeraars. Mocht je zorgverzekeraar het niet (geheel) vergoeden, dan zal Hoogesteger de kosten voor het traject op zich nemen. Na de 6 bijeenkomsten is er nog 2 maanden de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend bij onze online open groepen aan te sluiten om steun te krijgen. Deze groepen zijn 1x per week.

Bijeenkomst

Voordat we beginnen met het programma ben je uitgenodigd om een bijeenkomst bij te wonen, waarin wordt uitgelegd hoe stoppen met roken werkt en wat de valkuilen zijn. We hopen je in deze bijeenkomst enthousiast te maken om met ons een stop-poging te wagen!

Er is een bijeenkomst op woensdag 27 juli van 14.00 – 15.00 en vinden plaats op het werk/ op locatie Zwanenburg in de kantine

De bijeenkomsten worden begeleid door één van onze behandelaars: Bouchra Asbihi 

Meedoen?

Je bent nu al enthousiast geworden en je wilt meedoen met het programma? Schrijf je dan in via het formulier hieronder. Je krijgt binnen 1 werkdag een telefoontje van onze assistente die je gegevens noteert en je in een groep of individueel inplant.

Naast een persoonlijk stopplan, ontvang je ook een werkboek.

Heb je vragen over het programma ? Neem dan contact op met WeQuit door te mailen naar info@wequit.nl of bel met 085 1124367.

Heb je andere vragen over deelname? Neem dan contact op met Marcel Akerboom, toestel 368.

 

 

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Als je wil meedoen, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je eerste sessie in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.