Wereld Niet Roken Dag
Voor een rookvrije toekomst

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

World No Tobacco Day

Wereld Niet Roken Dag is uitgeroepen door de World Health Organisation en bedoeld om mensen bewust te maken van de invloed die de tabaksindustrie heeft. Ook benadrukken ze de gevaren van roken en de voordelen van een rookvrije levensstijl. Wij willen je aanmoedigen om deze dag niet te roken en hopelijk hou je dat langer vol. Ons programma kan je hierbij te helpen, ook al rook je al heel lang.

Preventie van jeugdroken

Ieder jaar kiest de Wereldgezondheidsorganisatie een thema voor deze dag. Dit jaar is dat de preventie van jeugdroken. De meeste rokers roken of vapen namelijk voor het eerst tijdens hun tienerjaren, en raken vervolgens hun leven lang verslaafd aan nicotine. Wanneer we kunnen voorkomen dat jongeren met roken en vapen gaan experimenteren neemt de kans dat ze later alsnog verslaafd raken sterk af.

De tabaksindustrie

Het besef dat de tabaksindustrie ons vroeger bewust heeft gemanipuleerd om eens te roken, waarna we vervolgens ons leven lang verslaafd zijn aan nicotine, maakt sommige rokers zo kwaad dat het ze helpt in hun motivatie om te stoppen. De tabaksindustrie doet het nu weer; ze pretenderen met de vape een stoppen-met-roken oplossing te introduceren, terwijl het in werkelijkheid lokaas is voor jongeren om hen te verleiden in aanraking te komen met nicotine.

Ook jij kan stoppen met roken

Gelukkig wordt hulp om te stoppen met roken100% vergoed en heeft het direct positieve gevolgen op je gezondheid: al meteen na je laatste sigaret beginnen de longen met herstellen. Mentaal geeft het je ook een boost: je bent trots op jezelf, je bent fitter en dat zie je en voel je! Op de lange termijn verbetert je algehele gezondheid en levensverwachting aanzienlijk.

De WeQuit methode

Bij WeQuit bieden we effectieve programma's en ondersteuning om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Onze bewezen methode omvat zowel individuele begeleiding als groepssessies, geleid door ervaren professionals. Door deel te nemen aan ons programma, kun je de eerste stap zetten naar een rookvrije toekomst.

Meedoen met Wereld Niet Roken Dag

Wil je stoppen met roken en op 31 mei meedoen aan Wereld Niet Roken Dag? Laat ons je helpen met ons programma en begin aan jouw reis naar een gezonder, rookvrij leven. Meld je gratis aan bij WeQuit.

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit WeQuit

Waarom WeQuit

Online videogesprekken
Online videogesprekken
Begeleid door psychologen
Begeleid door psychologen
Direct starten
Direct starten
94% stopt met roken tijdens traject
94% stopt met roken tijdens traject
Klantcijfer 9.3
Klantcijfer 9.3
Individueel en in groepen
Individueel en in groepen
Vergoed door alle verzekeraars
Vergoed door alle verzekeraars
Stoppen vanuit huis
Stoppen vanuit huis
Inclusief nazorg
Inclusief nazorg
WeQuit
Google
Google
Zorgkaart Nederland
9.3
Zorgkaart Nederland geeft WeQuit een gemiddeld cijfer van 9.3.
Wat deelnemers zeggen
"Ik heb gekozen voor een stoppen-met-roken traject van WeQuit omdat ik een programma wilde wat online te volgen was."
Rene (26 jaar)
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!