Stoppen met roken tijdens de Ramadan
Gratis 10x tips
Download E-book

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct
Stoppen met roken tijdens de Ramadan -  Gratis 10x tips

Mag je roken tijdens de Ramadan?

Voor de één miljoen moslims in Nederland is de Ramadan een periode van reflectie, zelfdiscipline en vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Gedurende deze heilige maand is roken tijdens het vasten niet toegestaan, wat veel rokers voor een uitdaging stelt. Maar dit biedt ook een unieke kans om de gewoonte van roken voorgoed te doorbreken.

Vermijden om meer te roken na zonsondergang

Het kan verleidelijk zijn om na zonsondergang de gemiste sigaretten in te halen. Echter, het weerstaan van deze verleiding is cruciaal voor wie tijdens de Ramadan wil stoppen met roken. Dit moment van vasten biedt een perfecte gelegenheid om de afhankelijkheid van nicotine te verminderen en uiteindelijk te stoppen.

Tip om te stoppen met roken tijdens de Ramadan

Download E-book
De Ramadan biedt een uitstekend moment om te stoppen met roken, aangezien je al gewend bent aan periodes zonder sigaretten. Gebruik deze tijd om na te denken over de voordelen van stoppen, zoals een verbeterde gezondheid, meer energie en een heldere geest. Als je wilt stoppen met roken voor, tijdens of na de Ramadan, dan kunnen onze 10 tips je hierbij helpen.
Het vasten tijdens de Ramadan bewijst dat je de kracht hebt om niet te roken. Stel je voor hoe bevrijdend het zou zijn om deze discipline door te zetten, ook na zonsondergang. Onze begeleiders staan klaar om je te ondersteunen met een programma speciaal ontworpen voor de Ramadan.

Stoppen met roken is lastig zonder hulp

Het is begrijpelijk dat stoppen met roken een uitdaging kan zijn, vooral zonder de juiste ondersteuning. Gelukkig hoef je deze reis niet alleen te ondernemen. De methode van WeQuit biedt digitale ondersteuning (1 keer per week) gedurende 6 weken, waarbij onze Nederlandstalige en Arabisch sprekende begeleiders je ondersteunen. Bovendien wordt je voorzien van de juiste tools en hulpmiddelen om  definitief te stoppen met roken. Dit traject wordt 1 keer per jaar volledig vergoed door jouw zorgverzekeraar. 

Zet de eerste stap naar een Rookvrij Leven

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en te stoppen met roken tijdens de Ramadan? Laat je gegevens achter op WeQuit en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen kunnen we werken aan een gezonde, rookvrije toekomst. Met de juiste ondersteuning en motivatie is stoppen met roken tijdens de Ramadan niet alleen mogelijk, maar kan het ook het begin zijn van een blijvende verandering in je leven. Sluit je aan bij de vele anderen die de stap al hebben gezet en geniet van de voordelen van een rookvrij leven.
Ik ontvang graag het e-book per mail!
WeQuit
WeQuit WeQuit

Waarom WeQuit

Online videogesprekken
Online videogesprekken
Begeleid door psychologen
Begeleid door psychologen
Direct starten
Direct starten
94% stopt met roken tijdens traject
94% stopt met roken tijdens traject
Klantcijfer 9.3
Klantcijfer 9.3
Individueel en in groepen
Individueel en in groepen
Vergoed door alle verzekeraars
Vergoed door alle verzekeraars
Stoppen vanuit huis
Stoppen vanuit huis
Inclusief nazorg
Inclusief nazorg
WeQuit
Google
Google
Zorgkaart Nederland
9.3
Zorgkaart Nederland geeft WeQuit een gemiddeld cijfer van 9.3.
Wat deelnemers zeggen
"Ik heb gekozen voor een stoppen-met-roken traject van WeQuit omdat ik een programma wilde wat online te volgen was."
Rene (26 jaar)
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!