Twijfel je?
samen gaat het lukken!

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct
Gestopte deelnemers
10533
Gestopte deelnemers
Niet gerookte pakjes
1922273
Niet gerookte pakjes
Euro's bespaard
15378180
Euro's bespaard
Twijfel je of stoppen met roken jou lukt? Meld je gratis aan!
Roken heeft ernstige schadelijke effecten op je lichaam, verhoogt het risico op ernstige ziekten en belemmert je algehele gezondheid. Gelukkig zijn er direct talloze voordelen verbonden aan het stoppen met roken, zoals een verbeterde longfunctie, verlaagd risico op hart- en vaatziekten en een betere algehele gezondheid. 
Bij WeQuit.nl begrijpen we dat écht stoppen met roken een flinke uitdaging is, maar we geloven ook heilig in de kracht van de juiste ondersteuning.

Wist je dat de kans om te stoppen en gestopt te blijven veel groter is wanneer je professionele hulp krijgt? WeQuit is er om jou te helpen!

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Check dan of je gegevens nog kloppen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars

De WeQuit aanpak

In de eerste sessie nodigen we je uit om je motivatie te onderzoeken en bewust te worden van jouw persoonlijke redenen om te stoppen met roken. Neem de tijd om te reflecteren en te ontdekken wat jou beweegt om deze verandering in je leven aan te brengen. Is het jouw gezondheid, de wens om een positief voorbeeld te zijn voor je kinderen of de wens voor meer energie en vitaliteit?

Nadat je motivatie om te stoppen inzichtelijk is geworden, analyseren we het rookgedrag. Vervolgens helpen we onze deelnemers om stapsgewijs risicosituaties en triggers te herkennen, hierop voorbereid te zijn en hier alternatief gedrag voor in de plaats te zetten.

In de eerste sessie ligt dus de focus op het stellen van doelen en het maken van een concreet plan om te stoppen met roken. Vervolgens zullen gedurende het traject je voortgang meten.

Daarnaast ontwikkelen we in de daarop volgende sessies een gedetailleerd stoppen met roken plan dat is afgestemd op jouw behoeften. Dit plan bevat strategieën om triggers te identificeren en alternatieven te vinden die je helpen om met moeilijke momenten om te gaan. Door duidelijke doelen en een concreet plan te hebben, ben je goed voorbereid op je reis naar een rookvrij leven. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap op deze weg naar succes.

Tijdens de sessies richten wij ons ook op het overwinnen van ontwenningsverschijnselen die kunnen optreden bij het stoppen met roken. We bieden inzicht in de fysieke en mentale symptomen en voorzien je van praktische tips en strategieën om hiermee om te gaan. Daarnaast benadrukken we het belang van een ondersteunend netwerk van vrienden en familie om je te helpen tijdens dit proces. Samen zullen we jouw kracht en veerkracht vergroten, zodat je met succes de uitdagingen van ontwenningsverschijnselen kunt overwinnen. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen terwijl je op weg bent naar een gezond en rookvrij leven.
Medicatie en nicotine vervangende middelen
Uit onderzoek blijkt dat de kans op succes bij stoppen met roken het grootst is door begeleiding te krijgen, bijvoorbeeld met het traject van WeQuit, in combinatie met nicotinevervangende middelen of medicatie.
100% vergoed
De behandelaren van WeQuit zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister. Daarom wordt WeQuit 100% vergoed vanuit de basisverzekering zonder je eigen risico aan te spreken. Wij werken samen met alle verzekeraars. Hieronder een aantal van de grootste verzekeraars met wie wij werken. Een volledige lijst van verzekeraars en alles over de vergoeding vind je hier.
WeQuit
WeQuit WeQuit

Waarom WeQuit

Online videogesprekken
Online videogesprekken
Begeleid door psychologen
Begeleid door psychologen
Direct starten
Direct starten
94% stopt met roken tijdens traject
94% stopt met roken tijdens traject
Klantcijfer 9.3
Klantcijfer 9.3
Individueel en in groepen
Individueel en in groepen
Vergoed door alle verzekeraars
Vergoed door alle verzekeraars
Stoppen vanuit huis
Stoppen vanuit huis
Inclusief nazorg
Inclusief nazorg
WeQuit
Google
Google
Zorgkaart Nederland
9.3
Zorgkaart Nederland geeft WeQuit een gemiddeld cijfer van 9.3.
Wat deelnemers zeggen
"Ik heb gekozen voor een stoppen-met-roken traject van WeQuit omdat ik een programma wilde wat online te volgen was."
Rene (26 jaar)
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!