100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

Wat is de beste manier om te stoppen met roken?

Wat is de beste manier om te stoppen met roken?
Wat is de beste manier om te stoppen met roken?
Stoppen met roken blijft een uitdaging. Vaak wordt nog onderschat hoe lastig het kan worden als je probeert te stoppen met roken. Rokers hebben gemiddeld 7 stoppogingen nodig om definitief te stoppen met roken. Wat het beste werkt verschilt natuurlijk per persoon. Hier zullen we dus bespreken wat volgens onderzoeken het beste werkt.

Meest effectief

Volgens onderzoek is de beste manier om te stoppen met roken een combinatie van begeleiding en medicatie. Er zijn veel verschillende soorten en varianten als het gaat om medicatie en begeleiding. Het is dus de truc om de combinatie te vinden die jou het beste gaat helpen.

Dit kun je doen door je door een stoppen met roken professional te laten begeleiden. Die stemt de juiste medicatie af op jouw persoonlijke situatie. Daarmee heb je de hoogste slagingskans.

Door begeleiding te hebben tijdens het stoppen met roken, heb je natuurlijk ook een extra stok achter de deur. Tijdens de sessies  die je volgt ervaar je extra motivatie om vol te houden en niet terug te vallen in oude gewoontes.  

Samen stoppen met WeQuit

Bij WeQuit staan onze professionals klaar om jou te ondersteunen tijdens je stopproces, dit begint meteen bij je persoonlijk intake. Samen met jouw begeleider kijk je naar je doelen, rookgeschiedenis, motivatie en welke mogelijkheden er zijn als het gaat om medicatie.

Tijdens de komende 6 weken heb je op vaste tijden een videogesprek onder begeleiding van je behandelaar. Tijdens deze sessies komt alles aan bod wat te maken heeft met stoppen met roken.

Dan komt misschien wel de grootste uitdaging: gestopt blijven. Wij helpen je met het stoppen met roken, maar willen natuurlijk ook dat je gestopt blijft. Na het traject kun je optioneel nog meedoen aan de open groep, als dat nodig is. Ook bellen we je na het afronden van je traject ter nazorg  om te kijken hoe het gaat en of je nog extra hulp nodig hebt.

Ontvang nu je gratis E-book vol met Stoppen-Met-Roken tips!

Ontdek de sleutel tot succesvol stoppen met roken met ons gratis e-book van WeQuit. Versterk je kennis en vergroot je kans op een rookvrij leven. Bijna 20% van de volwassenen rookt en meer dan 80% daarvan wilt stoppen en worstel ermee; je bent dus niet alleen. Dit e-book biedt je de inzichten en tips die je nodig hebt om de uitdaging aan te gaan.
Wat niemand weet over roken
7 dingen die jij nog niet wist over roken. Kom alles te weten over 's werelds meest geaccepteerde verslaving.
Gratis E-book
Terug naar het overzicht
Deel dit artikel
Ook blijvend stoppen met roken?
Meld je gratis aan!
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!