100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

Rookvrij zwanger? Stop nu!

Wist je, dat als je stopt met roken:

Speciaal programma voor zwangere vrouwen en hun partner
WeQuit verzorgt behandeling en coaching voor zwangere vrouwen, voor vrouwen die net bevallen zijn én voor de partner. Ben je zwanger of net bevallen en heb je moeite om te stoppen met roken? Onze gespecialiseerde coaches helpen jou en je partner graag om te stoppen met roken vóór, tijdens en na de zwangerschap.

Risico’s
Bij roken tijdens de zwangerschap is er een verhoogde kans op een miskraam of vroeggeboorte. Tevens heeft, door roken, je ongeboren kind een verhoogd risico op aangeboren afwijkingen, op leerproblemen, astma en overgewicht.
Wil je ook stoppen voor je eigen gezondheid én voor de gezondheid van je kind? Schrijf je dan in via het formulier onder op deze pagina.

Kosteloze behandeling
In 6 sessies -1 keer per week- word je geholpen met het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Dezee stoppen-met-roken-begeleiding is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt vergoed door zorgverzekeraars. Ook nicotine vervangende middelen worden vergoed én je eigen risico wordt niet aangesproken.

Meedoen?
Wil je meedoen met het programma? Schrijf je dan in via je het formulier hieronder en je wordt teruggebeld om een datum in te plannen. 

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!