100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

Ik stop met roken

Ik doe mee aan een stoppen-met-roken traject van WeQuit. Onder professionele begeleiding pak ik mijn rookgewoonten bij de wortel aan en zet je deze om naar nieuw aangeleerd gedrag. Van een nicotineverslaving afkomen is niet makkelijk maar het kan wél echt.

Dit programma is gebasseerd op wetenschappelijk bewezen effectieve therapie en wordt 100% vergoed door je verzekeraar. Het is dus gratis om mee te doen. De kans dat het lukt om gestopt te blijven is 10x groter mét professionele hulp dan dat je het in je eentje doet. Samen met anderen stoppen vergroot de kans op succes; je steunt elkaar, motiveert elkaar én leert van elkaar. 

De WeQuit werkwijze

WeQuit begeleidt haar deelnemers gedurende zes weken. Het programma is gebasseerd op cognitive gedragstherapie. Tijdens de wekelijkse sessies van 45 minuten worden allerlei thema's behandeld. Eerst word de motivatie om te stoppen inzichtelijk gemaakt en analyseren we het rookgedrag. Vervolgens helpt WeQuit de deelnemers stapsgewijs om risico situaties en triggers om te gaan roken te herkennen, hier op voorbereid te zijn en alternatief gedrag voor het roken in de plaats te zetten.

Hulpmiddelen

Tijdens het traject worden vaak hulpmiddelen zoals pleisters, zuigtabletten of medicatie gebruikt, omdat uit de praktijk blijkt dat de combinatie van begeleiding én hulpmiddelen het meest effectief is. 

Bewezen effectief programma

De focus binnen het WeQuit programma ligt niet alleen op het 'nu' stoppen met roken, maar ook op lange termijn succes: het gestopt blijven. Dit programma is gebasseerd op de begeleiding die volgens onafhankelijk onderzoek de meeste kans van slagen heeft. Daarom wordt het ook 100% vergoed door alle verzekeraars. Na het volgen van ons traject is 94% van onze deelnemers gestopt met roken. Daarom zeggen wij: WeQuit, dat lukt jou ook!

Wil jij ook stoppen met roken?

Onze behandelaren kunnen jou ook helpen. Wil je jezelf meteen inplannen via onze online planner, of wil je gebeld worden om te horen of ons traject ook iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit WeQuit

Waarom WeQuit

Online videogesprekken
Online videogesprekken
Begeleid door psychologen
Begeleid door psychologen
Direct starten
Direct starten
94% stopt met roken tijdens traject
94% stopt met roken tijdens traject
Klantcijfer 9.3
Klantcijfer 9.3
Individueel en in groepen
Individueel en in groepen
Vergoed door alle verzekeraars
Vergoed door alle verzekeraars
Stoppen vanuit huis
Stoppen vanuit huis
Inclusief nazorg
Inclusief nazorg
WeQuit
Google
Google
Zorgkaart Nederland
9.3
Zorgkaart Nederland geeft WeQuit een gemiddeld cijfer van 9.3.
Wat deelnemers zeggen
"Ik heb gekozen voor een stoppen-met-roken traject van WeQuit omdat ik een programma wilde wat online te volgen was."
Rene (26 jaar)
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!