Nieuw medicijn voor het stoppen met roken

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct

De strijd tegen een rookverslaving is er een die miljoenen mensen aangaan. Vaak grijpen ze naar medicijnen om te stoppen met roken of traditionele methoden, zoals nicotinepleisters en kauwgom. Ze kunnen helpen, maar bieden geen garantie voor succes. Wat zou jij doen als er een methode was waar je die garantie wél kreeg? Een soort medicijn dat geen medicijn hoeft te zijn. 
In dit artikel willen we het hebben over ons nieuwe medicijn om te stoppen met roken. Of, zoals we het zelf liever noemen, onze methode. Die is revolutionair en zorgt ervoor dat je geen andere producten meer hoeft te kopen. Een effectieve en kosteloze manier om voor eens en altijd te stoppen met roken. Ook jij kunt het, ontdek hieronder hoe.

De uitdagingen van stoppen met roken

Dat stoppen met roken niet eenvoudig is, is een understatement. Veel mensen lukt het
niet alleen. Het is het veranderen van diepgewortelde gewoonten dat het lastig maakt.
Om je straks duidelijk te maken waarom ons nieuwe medicijn voor het stoppen met
roken zo goed werkt, moet je eerst op de hoogte zijn van de uitdagingen die bij je
stoppoging komen kijken:

Ontwenningsverschijnselen
Als je stopt met roken, moet je lichaam zich aanpassen aan het gebrek aan nicotine. Dit
kan leiden tot een reeks onaangename ontwenningsverschijnselen, zoals rusteloosheid,
hoofdpijn, vermoeidheid en gewichtstoename.

Sociale druk
‘Ah, doe je niet gezellig een sigaretje mee?’ Het is niet verkeerd bedoeld, maar wel
lastig. Mensen zijn het gewend dat je mee naar buiten loopt om even te roken en
plotseling gaat dat niet meer. Ook is het lastig omdat je vrienden hebt die blijven roken
terwijl jij probeert te stoppen. Je wordt er constant mee geconfronteerd.

Emotionele uitdagingen
Veel mensen gebruiken het roken als een uitweg om met stress, angst en andere
emoties om te gaan. Als dat wegvalt, moet je een andere manier vinden om die
emotionele uitdagingen te trotseren.
Traditionele methoden en medicijnen om te stoppen met roken
Door de jaren heen zijn er verschillende methoden en medicijnen ontwikkeld om mensen te helpen stoppen met roken. Zo zijn receptplichtige medicijnen beschikbaar, maar ook hypnotherapie en online programma’s namen de laatste jaren toe in populariteit. En dan hebben we het nog niet eens gehad over producten die nicotine bevatten waarmee je langzaam maar zeker af kunt bouwen.

Ze hebben echter één ding gemeen: je bent op jezelf aangewezen. En als niemand op je let, dan kun je soms iets door de vingers zien. Die ene sigaret in de achtertuin die niemand ziet, bijvoorbeeld. Daarom werken we bij WeQuit met een ander ‘medicijn’ om te stoppen met roken - onze unieke methode.
Onze nieuwe methode (of medicijn)
Bij WeQuit doen we het anders. Samen met gelijkgestemden begin je aan je stoppoging en gedurende het traject kom je online meermaals samen om het over je ervaringen te hebben. Die synergie in groepsdynamiek zorgt ervoor dat je minder snel ‘opgeeft’ omdat je verantwoordelijkheid voelt. Je wilt niet de enige uitvaller zijn, dat voelt als falen.

Bijkomend voordeel is dat jullie ervaringen, moeilijke momenten, valkuilen en oplossingen met elkaar delen. Je leert van elkaar en steunt elkaar in het stoppen met roken. Dat heeft ertoe geleid dat al meer dan 10.000 mensen blijvend zijn gestopt met ons medicijn.

En ook na het afronden van je traject blijven we interactie met je zoeken om te vragen hoe het gaat. Stoppen met roken is één, blijvend stoppen komt daarna. 
Onze nieuwe methode (of medicijn)

WeQuit, jij kunt het ook!

Meld je gratis aan!
WeQuit wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering, zonder dat je je eigen risico hoeft aan te spreken. Het kost je dus niets en je vergroot de kans op succes. We werken samen met alle verzekeraars.
Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of dit medicijn om te stoppen met roken bij je past? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!