Het voorjaar in zonder sigaret
Doe jij mee?
Meld je gratis aan!

100% vergoed
100% vergoed
In groep of individueel
In groep of individueel
In 6 videogesprekken
In 6 videogesprekken
Start direct
Start direct
Het voorjaar in zonder sigaret - Stoppen met roken tijdens de lente

Rookvrij de lente vieren

Yes, het is weer lente! De tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken is eindelijk aangebroken. Na maanden van kou, natte dagen en grijze luchten, verwelkomen we de eerste tekenen van de lente met open armen. Het wordt weer langer licht, de natuur kleurt groener, en overal beginnen prachtige bloemen te bloeien. Vogels fluiten vrolijk terwijl de zon door de bomen schijnt. Lente staat symbool voor nieuw leven met krokussen, vogelnestjes en dartelende lammetjes. Maar, voor sommigen onder ons brengt dit seizoen ook de uitdaging met zich mee om de sigaretten te laten liggen.

Waarom het voorjaar een uitdaging kan zijn bij het stoppen

De warmere temperaturen en het toegenomen buitenleven kunnen verleidelijk zijn en het moeilijk maken om vast te houden aan je besluit om te stoppen met roken. Zien roken, doet roken. Echter, dit is ook het perfecte moment om je leven een nieuwe, gezonde wending te geven.

De voordelen van stoppen met roken en gestopt blijven

Stoppen met roken brengt onmiddellijke voordelen voor je gezondheid en welzijn. Je lichaam begint al te herstellen binnen de eerste 24 uur nadat je bent gestopt met roken. Daarnaast verbetert je longfunctie, en neemt je risico op hartziekten af. 
Het voorjaar biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van rookvrije uitjes in de frisse buitenlucht. Van het Zeehondencentrum Pieterburen in Groningen tot de Efteling in Noord-Brabant, er zijn tal van mogelijkheden om te genieten zonder de verleiding van een sigaret.

Een terugval voorkomen

De eerste weken na het stoppen met roken zijn vaak het moeilijkst. Het is belangrijk om te leren omgaan met moeilijke momenten en triggers. WeQuit biedt hulpmiddelen en ondersteuning om je door deze eerste dagen en weken heen te helpen. 
Door een duidelijke stopdatum te kiezen en jezelf te omringen met ondersteuning, kun je de ergste dagen doorstaan zonder naar een sigaret te grijpen.

Stoppen met roken is lastig zonder hulp

Het is begrijpelijk dat stoppen met roken een uitdaging kan zijn, vooral zonder de juiste ondersteuning. Gelukkig hoef je deze reis niet alleen te ondernemen. De methode van WeQuit biedt digitale ondersteuning (1 keer per week) gedurende 6 weken, waarbij onze begeleiders je ondersteunen. Bovendien word je voorzien van de juiste tools en hulpmiddelen om  definitief te stoppen met roken. Dit traject wordt 1 keer per jaar volledig vergoed door jouw zorgverzekeraar. 

Zet de eerste stap naar een Rookvrij Leven

Met het voorjaar in volle gang is dit het perfecte moment om een nieuwe start te maken. Laat de sigaret dit seizoen achter je en geniet van de frisse lucht, de bloeiende natuur en de warmte van de zon op je huid. Het is tijd om het voorjaar in te gaan zonder sigaret. Samen maken we de overstap naar een gezonder, rookvrij leven. Sluit je aan bij de vele anderen die met onze hulp gestopt zijn met roken en ervaar zelf de voordelen van een rookvrij bestaan.

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je meteen ingepland worden of wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy beleid van WeQuit.
100% vergoed door alle verzekeraars
WeQuit
WeQuit WeQuit

Waarom WeQuit

Online videogesprekken
Online videogesprekken
Begeleid door psychologen
Begeleid door psychologen
Direct starten
Direct starten
94% stopt met roken tijdens traject
94% stopt met roken tijdens traject
Klantcijfer 9.3
Klantcijfer 9.3
Individueel en in groepen
Individueel en in groepen
Vergoed door alle verzekeraars
Vergoed door alle verzekeraars
Stoppen vanuit huis
Stoppen vanuit huis
Inclusief nazorg
Inclusief nazorg
WeQuit
Google
Google
Zorgkaart Nederland
9.3
Zorgkaart Nederland geeft WeQuit een gemiddeld cijfer van 9.3.
Wat deelnemers zeggen
"Ik heb gekozen voor een stoppen-met-roken traject van WeQuit omdat ik een programma wilde wat online te volgen was."
Rene (26 jaar)
WeQuit
WeQuit
Meld je gratis aan!