Hago Zorg  

Wordt rookvrij!

 

helpt je om te stoppen met roken! 

In samenwerking met WeQuit ondersteunt Hago zorg collega’s bij stoppen met roken.

Een rookvrij bedrijf betekent namelijk niet alleen vitale medewerkers maar ook meer rust op de werkvloer.

Kosteloze behandeling

In 6 sessies  -1 keer per week- word je geholpen bij het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd vergoed door zorgverzekeraars. Mocht je zorgverzekeraar het niet (geheel) vergoeden, dan zal Hago zorg de kosten voor het traject op zich nemen. Na de 6 bijeenkomsten is er nog 2 maanden de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend bij onze online open groepen aan te sluiten om steun te krijgen. Deze zijn er 1x per week.

Een kort filmpje om een beeld te krijgen hoe het in zijn werking gaat:

 

Bijeenkomst:

Voordat we beginnen met het programma wordt in een bijeenkomst uitgelegd hoe stoppen met roken werkt en wat de valkuilen zijn.

De bijeenkomst vindt plaats op: donderdag 7 juli 2022 van 14.00 – 15.00 uur op locatie Reinier de Graaf Gasthuis, in zaal “Reinier de Graaf 1” – tegenover de beddencentrale en wordt begeleid door: Joris Dullaert van WeQuit

Meedoen?

Je bent enthousiast geworden en je wilt meedoen met het programma? Schrijf je dan in via het formulier hieronder. Je krijgt binnen een werkdag een telefoontje van onze secretaresse die je gegevens noteert en wordt een persoonlijk stopplan gemaakt. Ook ontvangen deelnemers een werkboek. 

Heb je vragen over het programma ? Neem dan contact op met WeQuit door te mailen naar info@wequit.nl of bel met 085 1124367.

Heb je andere vragen over deelname? Neem dan contact op met je leidinggevende.

 

 

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Als je wil meedoen, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je eerste sessie in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.