Stoppen met roken?

G4S, een Allied Universal Company-logo en WeQuit

helpen je om te stoppen met roken!

In samenwerking met WeQuit biedt G4S je effectieve hulp aan om te stoppen met roken.

Een rookvrij bedrijf betekent namelijk niet alleen vitale medewerkers maar ook meer rust op de werkvloer

Stoppen-met-roken begeleiding

WeQuit ondersteunt G4S in het stoppen-met-rokenprogramma via videobellen. De medewerkers van G4S worden geholpen om te stoppen, niet voor even, maar blijvend!

Kosteloze behandeling bij WeQuit

In 6 sessies -1 keer per week- word je geholpen bij het het stoppen met roken. Eventueel helpt WeQuit je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie. Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd geheel vergoed door zorgverzekeraars. Dit gaat niet af van je verplichte- of vrijwillige eigen risico. Bij een enkele zorgverzekeraar wordt stoppen met roken deels vergoed. Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar.

Meedoen?

Wil je meedoen met het programma? Schrijf je dan via je het formulier hieronder. Je krijgt een bevestigingsmail van WeQuit en je wordt binnen 1 werkdag gebeld om een startdatum af te spreken.  

Belangrijk!
Je meldt je zelf aan bij WeQuit. Niemand bij G4S krijgt informatie over wie zich aangemeld heeft of andere gegevens die je deelt met WeQuit.

Heb je andere vragen over het programma ? Neem dan contact op met WeQuit door te mailen naar info@wequit.nl of bel met 085 1124367.

 

 

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Als je wil meedoen, vul hieronder dan je gegevens in en we nemen snel contact met je op om je eerste sessie in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.