Voor bedrijven

Stoppen met roken

Steeds meer bedrijven worden rookvrij

Steeds meer bedrijven worden rookvrij. Als werkgever kunt u het stoppen met roken onder de aandacht brengen onder uw medewerkers en ze op verschillende manieren ondersteuning bij het stoppen met roken bieden. Een rookvrij bedrijf betekent niet alleen vitale medewerkers, ook ontstaat meer rust op de werkvloer, storen niet-rokende medewerkers zich niet meer aan rokers, wordt er minder (onnodig) gepauzeerd en daalt het verzuim.

Online & offline

WeQuit ondersteunt bedrijven zowel online als offline. We bieden daarbij onze reguliere online trajecten en kunnen deze desgewenst aanvullen met een incompany training op maat. Omdat WeQuit door heel Nederland actief is, we werken immers online, kunnen we met gemak uw werknemers en –indien gewenst-  ook hun omgeving behandelen. Door ook familieleden / de omgeving van rokers te behandelen, stijgt het succespercentage aanzienlijk.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het traject van WeQuit volledig. Als werkgever kunt u overwegen werknemers die toch kosten maken, bijvoorbeeld in verband met het eigen risico, daarin te compenseren. Neem voor meer informatie contact op met 085 1124367 of stuur een mail naar info@wequit.nl

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.