Euro-caps

Stoptf met roken

Ook Euro-caps wordt rookvrij

In samenwerking met WeQuit ondersteunt Euro-caps collega’s met stoppen met roken.

Een rookvrij bedrijf betekent namelijk niet alleen vitale medewerkers maar ook meer rust op de werkvloer.

Stoppen-met-roken begeleiding

WeQuit ondersteunt Euro-caps met het stoppen-met-rokenprogramma via videobellen. Als deelnemer plannen we je een groep in, wanneer het je uitkomt. Indien gewenst kunnen ook familieleden of andere mensen uit de omgeving van rokers meedoen aan de behandeling. Bekend is namelijk dat daarmee het succespercentage om blijvend te stoppen met roken aanzienlijk verbetert.

Webinar

Voordat we beginnen met het programma wordt in een webinar uitgelegd hoe stoppen met roken werkt en wat de valkuilen zijn. Daarna wordt je gebeld voor een intake en wordt een persoonlijk stopplan gemaakt. Ook ontvangen deelnemers een werkboek.

De webinar vindt plaats op: [DATUM]

Hier kun je inloggen: [LINK NAAR GOOGLE MEET]

In 6 sessies – 1 keer per week wordt je geholpen met het stoppen met roken. Eventueel helpen we je ook met medicatie, als dat past bij jouw situatie.

Kosteloze behandeling

Stoppen met roken is kosteloos. Je deelname aan het programma van WeQuit wordt nagenoeg altijd vergoed door zorgverzekeraars. Bij een enkele zorgverzekeraar wordt stoppen met roken deels vergoed. We informeren je tijdens de webinar hoe je dit aanvraagt.

Meedoen?

Wil je meedoen met het programma? Schrijf je dan via je het formulier hieronder in en vermeldt dat je meedoet via Euro-caps. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met de link van het webinar.

Heb je andere vragen over het programma ? Neem dan contact op met WeQuit door te mailen naar info@wequit.nl of bel met 085 1124367.

Heb je andere vragen over deelname? Neem dan contact op met [BEDRIJFSCONTACT]

 

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

Zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Wil je weten of stoppen met roken bij WeQuit iets voor jou is? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.

  • Gegevens contactpersoon:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.