Sla 2 vliegen in 1 klap
Stop met Roken én verdien € 50,-

De Universiteit van Amsterdam (UVA) wil onderzoek* doen naar de effecten van gedragstherapie bij mensen die willen stoppen met roken. Wij jij stoppen met roken? Dan is dat nu nóg aantrekkelijker. Het Stoppen met Roken programma van WeQuit wordt namelijk 100% vergoed door je verzekeraar, maar als je deelneemt aan dit onderzoek van de UVA dan kun je nog eens € 50,- beloning* krijgen.

Wat moet je hiervoor doen? Geef je op via onderstaand formulier, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op om je wat meer uitleg te geven over het WeQuit programma en het onderzoek van de UVA dat aan ons programma gekoppeld is.

WeQuit programma: 100% vergoed door je verzekering – klantcijfer 9,1 – videogesprekken vanuit huis – 2500+ rokers gestopt

Over het onderzoek 

Bij de Universiteit van Amsterdam is sinds kort, in samenwerking met WeQuit, een nieuw onderzoek gestart. Het doel van dit onderzoek is om na te gaan in welke mate gedragstherapie helpt bij het stoppen met roken. Dit doen we door mensen die gedragstherapie volgen bij WeQuit, een aantal extra vragenlijsten voor te leggen en hen een aantal opdrachten op de computer te laten uitvoeren. Na afloop van je intakegesprek bij WeQuit zul je per e-mail een uitnodiging voor het onderzoek ontvangen. Het onderzoek vindt geheel online plaats.

 Als je er voor kiest om mee te doen aan dit onderzoek zul je worden ingedeeld in één van vier verschillende onderzoeksgroepen. Dit heeft verder geen enkele invloed op de therapie zoals u die bij WeQuit ontvangt. Het onderzoek verloopt voor elke onderzoeksgroep net iets anders. Alle groepen zullen tijdens de periode waarin je bij WeQuit therapie ontvangt in ieder geval op drie momenten extra vragen en computeropdrachten voorgelegd krijgen. Voor de computeropdrachten zul je verschillende woorden en zinnen te zien krijgen die met roken, redenen om te stoppen met roken, en/of de gevolgen van roken te maken hebben. Je krijgt vervolgens instructies om met je computermuis zo snel mogelijk een bepaalde instructie uit te voeren (bijvoorbeeld; klik zo snel mogelijk op een bepaald woord). Daarnaast willen wij je na 3 maanden graag nogmaals benaderen voor een kort aantal vragen over je rookgedrag.

Wanneer je tot aan het einde met ons onderzoek meedoet, ontvangt je een vergoeding van 50 euro. Daarnaast zal onder de deelnemers aan het onderzoek een aantal prijzen worden verloot (iPad & bol.com vouchers).

Met uw deelname kunt u bijdragen aan een vooruitgang in onze kennis van gedragstherapie en stoppen met roken, waarvoor wij u zeer dankbaar zouden zijn!

Ja, ik heb interesse om deel te nemen!

Vul onderstaande gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen om je (vrijblijvend) wat meer te vertellen over het programma en het onderzoek van de UVA.

We nemen binnen een werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* je krijgt de beloning van € 50,- als je het WeQuit programma en het onderzoek van de UVA volledig afgerond hebt

Bekijk hier hoe de WeQuit methode werkt.

Bekijk in deze video de ervaringen van Ynta en hoe zij is gestopt dankzij WeQuit.

Waarom WeQuit

online videogesprekken

begeleid door psychologen

I

direct starten met stoppen

94% stopt tijdens traject

klantcijfer 9.1

individueel en in groepen

vergoed door verzekeraars

stoppen vanuit huis

}

inclusief nazorg

100% vergoed

WeQuit is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister
daarom wordt WeQuit vanuit de basisverzekering vergoed.

Staat je verzekering er niet bij? Bekijk hier alle vergoedingen >>